1ª Diada a Gràcia: "Independència per a canviar-ho tot". Dues nits rodones de cant, poesia i música.

Hi fèrem comboi. I tant! Ací tenim els vídeos de la Iª Diada a Gràcia en què vam participar juntament amb entitats de l'Esquerra Independentista presents al barri barcelonés de Gràcia. Una gentada s'aplegà per gaudir d'unes jornades d'activitats relacionades cultura popular i tradicional dels Països Catalans.

L'Espai organitzà una vetllada a Casa València amb la projecció del documental "El Cant dels Arrels", de Pep Gimeno "el Botifarra", que es va fer justament en el dia de l'aniversari fill del forner, Vicent Andrés Estellés, com aixina ens hem encarregat de recordar-ho amb una selecció de poesies a càrrec de l'associació Poesia Viva.

A l'endemà, a més, tingué lloc les jornades de cultura popular a la Plaça de la Virreina de Gràcia, en què aportàrem el nostre bagatge musical (com no!), amb la colla la Borumballa i la Xaranga de la Mentireta. La nit no podia ser acabar més rodona encara, amb el concert acústic de Borja Penalba i Mireia Vives.

En aquestes jornades hi vam participar juntament amb Endavant Gràcia, La Torna, La Barraqueta, Arran, Eskapulats, Assemblea de pensionistes de Gràcia i la CUP Gràcia.

Xè, què bé que mos ho havem passat!