Arriba la Nit Estellés d'enguany i "de mà en mà"

Com és d'habitud, ja esdevingut tradicional, arriba la Nit Estellés a Barcelona aquest cap de setmana! És el sisè any consecutiu que l'Espai fa festa en honor al poeta de Burjassot, el fill del forner, Vicent Andrés Estellés. Ho farem a Casa València, al barri de Gràcia, serà el pròxim divendres 23 d'octubre i començarà a les 8'00h. de la vesprada.

A eixa hora, res millor que començar el seguit d'activitats de la 6ª Nit Estellés amb la véu de Borja Penalba, qui acompanya a Francesc Anyó en l'espectacle Estellés, de mà en mà. Tota una bona antologia, sabedors de la seua visió original de l'obra del poeta. Tan bona que Anyó i Penalba acabaren per editar un llibre propi amb el recull particular d'aquestos dos artistes, per mitjà d'Onada Edicions.

Després de l'espectacle poètic de l'actor de Benicarló, i del cantant de València, bregat durant més de vint anys acompanyant cantants com Miquel Gil, Obrint Pas o el seu inseparable Feliu Ventura, reposarem els versos d'Estellés al cor en una picadeta. Tindrem aleshores entrepans a la barra i, per descomptat, vi de la terreta. Aquest soparet estarà previst que puguem començar a fer-lo desaparèixer, de mosset en mosset, a partir de les 21'30h.

Per acabar d'adobar-ho, com no podia ser d'una altra manera, acabarem la Nit Estellés amb una Jam Session poètica, amb els versos del poeta homenatjat, a partir de les 22'00h. Les actuacions són de bades, tant l'espectacle "de mà en mà" com la Jam Session. Vos esperem!

temes_noticies: