MUSICANTS presenten el disc ADSABARA

Divendres 22 d'abril a les 22 h
Lloc: CAT (Centre Artesà Tradicionàrius), situat a Gràcia, Barcelona: Plaça Anna Frank, s/n (Metro L3 Fontana)
Preu taquilla: 10 € / anticipada: 8 € / Amics del C.A.T. 5 € / Amics de l'Espai País Valencià 6€

Manolo Miralles, fundador d’Al Tall, engega un nou projecte amb 7 músics més, per donar-nos una visió col·lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies.

Musicants neix del maridatge de música i cants i de l’amistat entre músics provinents de diversos mons musicals i que accepten embarcar-se en un projecte ambiciós en el fons i en la forma. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra dolçaina, cordes mediterrànies, cantant solista i veus. Tots aquests instruments sumats a les experiències musicals diverses com el jazz, el pop clàssic, la música tradicional… Aporten una visió personal a l’imaginari col·lectiu del So de la Mediterrània amb el seu material i la immersió musical més o menys profunda en l’àmbit de la mediterrània i algunes de les seves tradicions o neotradicions, de les seves melodies, dels seus ritmes i formes musicals. Una idea que està viva, creix i es reprodueix, i que s’enriqueix amb projectes com el de Musicants.

Musicants són:
Àlex Velázquez, Eugeni Camacho Ferrer, Jordi Pastor Monferrer, Manolo Miralles Molina, Paco Pineda Poquet, Rebeca Mut, Ximo Guardiola, Eugènia Saval Llorca

Escolta'ls a https://www.youtube.com/watch?v=HmXhekp6xJw
Segueix-los a Facebook: https://www.facebook.com/musicants.grup/

Data i hora esdeveniment: 
Dv, 22/04/2016 - 22:00
Imatge: