Presentació dels LLlibres "Vaig a dir-te quatre coses" i també "I tu què en saps? Dels dinosaures de Morella a les salines de Torrevella"

Edicions 96 i Espai País Valencià es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació dels llibres de Josep Parra (Vila-real) i Didín Puig (Benimodo) Vaig a dir-te quatre coses i I tu què en saps? a la Casa València (Còrsega, 335 de Barcelona) el proper dijous 16 de juny a les 19,30 h. on intervindran:

Rafa Esteve Casanova, periodista, qui presentarà l’acte.

Didín Puig, periodista, guionista i coautora dels llibres.

Josep Parra, periodista, guionista, professor i coautor dels llibres.

Pau Àlvarez López, il·lustrador del llibre I tu què en saps i representant d’Edicions 96.

I és que, si alguna cosa bona va fer Canal 9 fou reunir Didín Puig i Josep Parra com a guionistes al programa Dietari. Fruit d’aquest treball i d’aquesta amistat naix Vaig a dir-te quatre coses primer i I tu què en saps, posteriorment. Dos llibres farcits d’històries, anècdotes i experiències recollides de nord a sud de les nostres terres, sorprenents i enriquidors tenint en compte que han estat recol·lectats per algú que va treballar colze amb colze amb figures com Sanchis Guarner o Carles Salvador i que va programar concerts d’Ovidi Montllor i Lluis Llach a París.
En finalitzar l’acte hi haurà un petit refrigeri cortesia de Casa València i Espai País Valencià.

AdjuntMida
Image icon llibre-ituque.jpg95.41 KB
Data i hora esdeveniment: 
Dj, 16/06/2016 - 19:30 to 21:30