Barcelona a Estellés

Diverses entitats han organitzat un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés a Barcelona, de manera simultània amb les ciutats de Palma i València.

Tindrà lloc divendres 23 de setembre a la Casa de València de Barcelona, i serà presentada per l'actriu i performer Itziar Castro.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Espai País Valencià i Òmnium Cultural han organitzat per primera vegada de manera conjunta una Festa Estellés a Barcelona. Durant la vetllada es connectarà en directe amb les ciutats de Palma i València.

L'acte començarà amb l'espectacle teatral «Va com va», un treball de creació col∙lectiva de la Companyia Cos, que agafa com a punt de partida textos d'Estellés, cançons d'Ovidi, cants d'arrel tradicional com els cants de batre i també frases, anècdotes i vivències d'arrel valenciana.

Tot seguit els assistents podran gaudir d'un sopar literari, que consistirà en un menú degustació inspirat en textos de diversos autors, a càrrec de la cuinera Montserrat Martínez, creat especialment per a l'ocasió.

L'homenatge al poeta de Burjassot consistirà en una lectura de poemes, oberta a tothom. Cada participant tindrà un minut per llegir un poema o fragment d'Estellés o un text propi que hi tingui relació. Per celebrar que de manera simultània se celebraran actes similars a València i a Palma, durant la festa hi connectarem en directe per llegir poemes de Vicent Andrés Estellés de manera col·lectiva.

L'assistència és oberta a tothom, però per a participar al recital i/o quedar-se a sopar (10€ per persona) cal fer la reserva abans del dimecres 21 de setembre a través aquest enllaç: o escrivint a aelc@escriptors.cat.

A València, l'acte ha estat promogut per Acció Cultural del País Valencià, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Ca Revolta i la Societat Coral el Micalet. A Palma, on se celebra per primer any, ha estat organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i l'Obra Cultural Balear.

Sopar d'homenatge a Vicent Andrés Estellés a Barcelona, presentat per Itziar Castro.

20.00h Obertura de portes.
20.30h Va com va, espectacle teatral a càrrec de la Companyia Cos.
22.00h Connexió en directe amb els sopars Estellés de València i Palma.
22:15h Sopar de degustació a càrrec de Montserrat Martínez & lectura poètica amb servei de barra.

Tots els assistents poden participar a la lectura. Cada participant tindrà UN MINUT de temps per llegir. Es pot llegir un poema o fragment de Vicent Andrés Estellés o d'un text propi que hi tingui relació.

Casa València de Barcelona. C. de Còrsega, 335, pral, Barcelona.

Ho organitzen: Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Espai País Valencià i Òmnium Cultural.
Hi col·laboren: Federació Llull i Casa de València.

MÉS INFORMACIÓ:

http://www.escriptors.cat
@EscriptorsAELC

Itziar Castro: http://www.itziarcastro.com/
Espectacle Va com va: www.escriptors.cat/files/va-com-va-cia-cos-dossier.pdf

CONTACTE DE PREMSA:

Associació d'Escriptors en Llengua Catalana
93 302 78 28 / aelc@escriptors.cat

AdjuntMida
Image icon INVITACIO ESTELLES.jpg185.75 KB