“Fira d’Idees”

Artistes de tot Europa presenten 50 formes de celebrar el diàleg intercultural

El diàleg intercultural serà el protagonista d’aquest any, tot preparant el 2008, l’any europeu pel diàleg intercultural convocat per la Unió Europea.
Ara és l’hora d’escoltar les propostes dels creadors, dels que ens poden aportar noves idees. Necessitem aquesta espurna inicial que pot donar sentit a totes les celebracions que es produiran a tantes ciutats i pobles de tot Europa.
Idees creatives per què cada cavalcada intercultural local tingui valor pels seus ciutadans i sigui alhora plenament europea i universal, per què sigui plenament d’avui i oberta a totes les tradicions que viuen a cada ciutat.
Convidem als artistes, entitats cíviques, gestors d’equipaments públics, tècnics culturals i espònsors.
Així doncs ens adrecem a:

* Artistes de tota Europa que presentin les seves idees. Demanem propostes que es presentaran a la Jornada. Totes les propostes tindran un espai per a donar-se a conèixer
* Entitats cíviques interessades en participar en la realització i producció del projectes.
* Gestors dels equipaments culturals i socials que vulguin apostar per la creació i la participació.
* Tècnics culturals dels ajuntaments que volen donar continguts a l’any del Diàleg Intercultural.
* Espònsors que volen patrocinar projectes de nova generació.

Tots plegats necessitem escoltar les propostes artístiques per començar a triar què voldríem fer, establir acords de cooperació entre artistes, o entre artistes, entitats, equipaments, ajuntaments i espònsors.
Per això hem batejat aquesta Jornada del 2007 com a “Fira d’Idees”. Ara és hora de que parlin els artistes, per l’alegria de la creació.

A la Fira d’Idees podrem escoltar artistes de Lió, Brussel·les, Belfast, Berlin, Bolonia, Sassari amb anys d’experiència en creació i diàleg intercultural. Podrem establir contactes, proposar acords. Podrem escoltar propostes noves de gent nova .
Podrem trobar artistes d’Istanbul, Ljubljana, Gdanks i de Barcelona

La Jornada pot ser un moment de creativitat que tindrà conseqüències llargues.

Aquestes ciutats també ens presentaran les noves cavalcades interculturals i les que ja fan des de fa anys. Entre aquestes, també la de Barcelona amb participació d’artistes, entitats i gestors culturals de Catalunya i de tot Europa.

La VI Jornada Tècnica de les Arts de Carrer es celebrarà el divendres 21 de setembre a Barcelona. A l’ Universitat de Barcelona. Facultat de Filosofia i Geografia i Història
C/ Montalegre 6,
08001 Barcelona

Entitats, ajuntaments i artistes: encara hi sou a temps per a inscriure-us a
www.artsdecarrer.org/jornadatecnica

Més informació a FUSIC , al 93 215 74 11. Us hi esperem

temes_noticies: