Cloenda del Correllengua a Perpinyà

Cloenda del Correllengua a Perpinyà, 03 novembre 2007

El Correllengua finalitza com cada any a Perpinyà, en la data de l'efemèride de la signatura del Tractat dels Pirineus, el 7 de novembre de 1659, pel qual les monarquies de França i Espanya provoquen la partició de Catalunya passant a domini francès els territoris catalans la Cerdanya, el Conflent, el Capcir, la Fenolleda, el Rosselló i el Vallespir.

Divendres 2 de novembre:

El dia abans de la diada però, a Baó arriba l'obra de teatre, "Eric i l'exèrcit del Fènix" (Teatre de La Vilbau, 9 del vespre , 10 euros).

Dissabte 3 de novembre:

2 del migidia, a la Plaça Catalunya:

A partir de les dues del migdia i fins l'hora de l'inici de la manifestació hi haurà jocs reutilitzables amb Guixot de 8, una mostra d'entitats i de cultura popular.

4 de la tarda, des de la Plaça Catalunya fins al Castellet:

Manifestació cívica i reivindicativa que recorrerà els principals carrers de la ciutat per reclamar una major conscienciació a la població en general entorn a l'extensió de l'ús de la llengua i demanar a les administracions una major presència d'aquesta en tots els àmbits.

La manifestació acabarà al Castellet amb diversos parlaments i la interpretació dels himnes Els Segadors, La Balanguera i La Muixeranga.

Un cop acabada la manifestació, cercavila fins el Palau de les Exposicions de Perpinyà.

2/4 de 9 del vespre, al Satèl.lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà:

Rellamp! 2007, un festival per la llengua! Amb:

* Pepet i Marieta.
* La Carrau.
* Goumalas'K.

AUTOCARS

Des de la CAL es coordinaran una sèrie d'autocars que sortiran de Vilafranca del Penedès i Barcelona per poder assistir a tota la jornada:

* Preus: Autocar amb tornada després del Festival Rellamp!
o Preu: 26€ per a socis i sòcies de la CAL i 28€ si no n'ets.

Si sou un grup de més de 7 persones i no teniu mitjà de transport ni podeu arribar a cap d'aquestes poblacions truqueu-nos i mirarem de trobar una solució.

Per a més informació o reserves dels autocars i/o entrades, podeu trucar al 93 415 90 02 o escriure un correu electrònic a cal(a)cal.cat.

temes_noticies: