Volem TV3!

No més censura, al País Valencià volem cultura

Espai País Valencià vol posar de manifest el seu rebuig contra la campanya, que des del Govern de la Generalitat Valenciana es va engegar per aconseguir el tancament de TV3 al País Valencià.

Com a associació compromesa amb la Cultura Catalana, és el nostre desig que aquest tancament no es duga a terme, i que els diferents Governs, dels qui depén el "Pacte de Reciprocitat", arriben a un acord el més prompte possible.

Espai País Valencià continuarà treballant per tal que l'anomenat pacte es faça efectiu, emprenent accions de protesta, tal i com ja va fer el passat 29 de març, davant del Parlament de Catalunya.

Les protestes contra el tancament de TV3 al País Valencià al Parlament, on podreu veure un vídeo i les reaccions de la premsa davant la nostra actuació.

A més, Espai País Valencià, es solidaritza amb Acció Cultural del País Valencià, propietària dels repetidors que distribueixen la senyal de TV3 al País Valencià, i vol mostrar el seu suport davant la Campanya que aquesta institució ha engegat per tal de poder pagar els 300.000 euros de multa que la Generalitat Valenciana li reclama.

Ara mateix, els qui més estan treballant per aconsseguir la reobertura del repetidor de la Carrasqueta són els companys d'Elx i Alacant, podeu veure les seves accions a la web:

http://volemlatv3.blogspot.com

Omple la teua reclamació al Síndic de Greuges contra l'amenaça de tancament de TV3

Et demanem que t'adreces al Síndic de Greuges i li envies la reclamació adjunta, degudament cumplimentada. Passa-ho als teus coneguts.

Si voleu saber més coses sobre el Tancament de la TV3, feu clic al nostre

Arxiu de Notícies

AdjuntMida
Microsoft Office document icon reclamacio_sindic.doc23 KB
temes_noticies: