Volem TV3 !!, ... Imminent tancament del repetidor de TV3 a la Carrasqueta

Informa la Colla Muntanyenca del Campello

El Campello va ser un dels primers pobles de les comarques del sud en veure una televisió en la nostra llengua, TV3. Era l'any 1983-84, i gràcies a un intrèpid tècnic de televisió i antenista del poble, Raul, i a la seua brillant idea de col·locar un xicotet repetidor en una zona de la Carrasqueta, per on va trobar un fil de senyal de TV3, que vam poder començar a sentir parlar en la tele en la mateixa llengua que nosaltres parlavem. A partir d'ahí, i gràcies a l'empenta d'ACPV i de milers de ciutadans que volien veure normalitzada la seua llengua també a la televisió, que el senyal de TV3 va arribar a moltes llars de les comarques del sud.

D'això ja fa gaire bé 25 anys, i per això és incomprensible que al cap d'eixe temps, i quan la televisió ja no té fronteres, que el PP s'obstine en posar-les per decret, tancant TV3 al País Valencià.

Des de la Colla Muntanyenca del Campello, que sempre hem estat lluitant per la nostra llengua, la nostra cultura, el nostre patrimoni, la nostra identitat i la nostra terra, us convidem a sumar-vos als 300 de la Carrasqueta per ser-ne més aquesta vegada, i demostrar que els ciutadans valencians no ens resignem, i que seguim defensant pacífica i democràticament els nostres drets i la nostra llengua davant les mesures dictatorials del PP, com la de tancar els repetidors de TV3 al nostre país.

Us suggerim, si esteu d'acord i encara no ho heu fet, que envieu la vostra adreça de correu electrònic al Casal d'Alacant (casaldalacant@acpv.cat), per a que amb un simple correu ens avisen del dia i hora del tancament del repetidor de la Carrasqueta, i els mitjans organitzats per acostar-nos allí.

Sí a TV3 !!

La Colla
http://www.colla.cat

temes_noticies: