Inquiet bat el seu rècord d'assistència en una jornada.

Inquiet

Dimarts 27 de novembre va ser una jornada històrica en quant a l’afluència de públic a l’Inquiet. En tan sols un dia, vora 1.600 espectadors van poder gaudir de les diferents projeccions, que es van realitzar a les distintes seus que el festival té a Picassent i a la ciutat de València.

Durant el matí, més de 1.200 xiquets de diferents escoles de la comarca, van estar presents al passe de Ratatouille, un film de Disney que va fer les delícies dels més menuts. Per altra banda, la Casa de Cultura de Picassent, seu principal de l’event, va albergar el passe doble de la secció inquieta (dedica i realitzada pels escolars de tot el mapa del territori valencià), va omplir el saló d’actes amb vora 300 xiquets.

Estos passes es van unir a les projeccions de la secció mostra a l’SGAE, on es va projectar Anita no perd el tren, i la secció oficial a la Casa de Cultura de Picassent amb Cartes de Sorolla. Amb tot açò el dimarts 27 de novembre ha passat a la història del festival com la jornada amb més espectadors en la vida de l’event.

7.000 assistències en l’equador

Per altra banda, amb l’arribada a la meitat del festival es pot començar a fer recomptes de la gent que ha assistit a la primera part de l’Inquiet. Una xifra que apunta a les dades que ja va donar l’Inquiet en la seua roda de premsa de presentació i que apuntava a 15.000 assistents finals a l’event.

“Nosaltres fem aquest festival amb l’objectiu de potenciar l’audiovisual valencià, i este es potència amb l’assistència de persones. La gent està demostrant que es pot gaudir del cinema en valencià amb total normalitat”, ha assegurat Artur Hernández, Regidor de Cultura, Joventut i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Picassent.

temes_noticies: