Contes a Alcoi

Editorial Marfil presentarà el proper dimarts, 18 de desembre 2007 a les 19:00 h, al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi:

L'AMIC DELS VOLTORS I LA NIT DELS REIS MAGS

publicats dins de la col·lecció de narrativa infantil LA CARRASCA.

La presentació dels llibres estarà a càrrec de l'autor, Jordi Raül Verdú, com a representant del Projecte Canyet, Àlvar Seguí, i d'un/a representant d'Editorial Marfil, així com els dibuixants, Lluís Sogorb i Sílvia Faus.

L'Editorial Marfil, amb la idea de fer la Col·lecció La Carrasca més atractiva i didàctica, ha introduït canvis substancials com ara l'edició a tot color i la incorporació d'activitats i jocs didàctics que faran que els nostres jóvens troben en la lectura una forma atractiva d'omplir el seu temps d'oci.

Jordi Raül Verdú Pons, va nàixer a Alcoi (L'Alcoià) l'any 1960. Ha ejercit com a mestre a Alcoi, Madrid, Los Àngeles (California), Andorra, Alexandria (Virgínia).

L'estima que sent per la natura es plasma al seu treball narratiu, on les seues històries conformen un espai de fantasia que no sols encisa menuts i grans, sinò que ens descriu detalladament, barrejant realitat i fantasia, els paisatges per on transcorre l'acció dels personatges. Tant la flora com la fauna tenen un protagonisme constant que, junt a la toponímia i la història, que també tenen cabuda, ens transporten a un món versemblant del qual poden gaudir lectors de qualsevol edat, tant en l'àmbit escolar com en el familiar.

Altres contes publicats amb l'Editorial Marfil:

Jordi i el reiet sabut. Alcoi, 1992
El dinosaure del menejador. Alcoi, 1992
Els fantasmes del mas de Tetuan. Alcoi, 1992
Els donyets del bosc. Alcoi, 1992
Troglo i la vall de la fantasia. Alcoi, 1993
El vellet de la Safor. Alcoi, 1996
El barranc de l'infern. Alcoi, 1998
Joanet i la seua colla d'amics. Alcoi, 2000
A la vora de la llar. Alcoi, 2001
Mariola. Alcoi, 2001
L'arbre misteriós. Alcoi, 2005
Una nit prop del foc. Alcoi, 2006

SINOPSI:

L'AMIC DELS VOLTORS
La vida d'una família que viu en un mas a la Serra de Mariola, prop del Barranc del Cint, es veurà implicada amb l'arribada d'uns habitants nous, els voltors, que no només s'instal·laran a la zona i transformaran el seu hàbitat, sinó que meravellaran tots els habitants dels voltants, especialment Àlvar, que aconseguirà tindre una relació
de complicitat amb ells.

LA NIT DELS REIS MAGS
Gràcies a uns protagonistes inesperats, els autèntics herois d'aquest conte, el dia dels Reis Mags faran arribar els regals a menuts i grans. Això sí, en aquesta ocasió, de la forma més màgica i sorprenent que mai no s'havia fet.
Comprovaràs que els Reis són mags, i fan que els somnis esdevinguen realitat.

temes_noticies: