Puig Antich (1974-2007): cal fer Justícia

Fins al 25 de gener podeu visitar l'exposició "Puig Antich (1974-2007): cal fer Justícia", situada a la Biblioteca de l'ICAB. Aquesta exposició ha estat organitzada conjuntament pel Col·legi de Periodistes i el Col·legi d'Advocats de Barcelona i s'hi poden veure fotografies inèdites, així com una quinzena d'objectes, records, retalls de premsa, correspondència, expedients, actes o fragments del procés.

La seu del Col·legi d'advocats es al carrer mallorca amb Roger de Llúria. L'horari de visita és de 9 a 20h de dilluns a divendres.

*Sol·licitud de revisió del judici*
L'any 1974, sota el mandat del degà Miquel Casals Colldecarrera, el Col·legi d'Advocats de Barcelona, des d'una posició de rebuig a la pena de mort, va sol·licitar l'indult per Salvador Puig Antich i va protestar contra la seva execució. En aquest sentit, la Junta de Govern del Col·legi vol destacar novament el seu compromís amb la desaparició de la pena de mort de tots els ordenaments jurídics i ha decidit recolzar la sol·licitud de revisió del judici de 1974 davant les nombroses irregularitats del cas.

temes_noticies: