Taules informatives Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó

El Col·lectiu Cívic Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó ha organitzat una taula informativa i de recollida de firmes per a diumenge, 13 de gener de 2007 a partir de les 10:00 del matí a la plaça del Centre de Congressos Ciutat d'Elx, aprofitant la celebració del primer acte de precampanya electoral a nivell autonòmic del PP al mateix centre de congressos.

La intenció del Col·lectiu Cívic Volem TV3 és informar la ciutadania i recollir signatures per presentar reclamacions al Síndic de Greuges contra el tancament del repetidor de la Carrasqueta, que ens ha permés veure TV3 a les nostres comarques durant més de 20 anys.

S'instal·larà la taula informativa amb motiu de l'acte del Partit Popular perquè com hem pogut comprovar, hi ha molta gent de base, militants, simpatitzants i alguns ajuntaments governats pel PP, que estan en contra del tancament dels repetidors d'ACPV que emeten TV3 al País Valencià, a pesar que haja estat la mateixa Generalitat Valenciana del Partit Popular qui ha demanat i executat de manera unilateral l'ordre de tancament del repetidor. Per tant, es pretén rebre el suport almenys de part dels militants i simpatitzants del PP en aquest acte i qualsevol ciutadà que s'hi vulga apropar.

Així mateix, s'instal·larà la taula d'informació del Col·lectiu Volem TV3 dilluns, 14 de gener a partir de les 19:30 hores a la mateixa plaça del Centre de Congressos amb motiu de la presentació del nou partit polític Iniciativa del Poble Valencià, amb el mateix objectiu d'informar i recollir reclamacions.

Esperem una resposta positiva de la ciutadania, us animem a participar-hi.

Col·lectiu Cívic Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó

temes_noticies: