Resum concert d'Espai País Valencià homenatge a Guillem Agulló.

Barcelona 12 d'Abril.

Comencem la setmana cultural , i arriba el nostre primer gran repte (per tercer any consecutiu)... El concert de Rock "Al País Valencià cantem en català".
Després de recordar a Guillem a les 20h a la plaça de la Vila de Gràcia (juntament amb altres entitats del barri com ara Endavant, La Cajei...)ens disposem a començar el concert amb els AGRAVIATS que encara amb el poquet públic fret i acabaets de sopar , comencen a deleitar-nos amb el seu ska.
Seguidament tocaren els jovenets DESGAVELL, que s'ho passaren d'allò mes bé.
La plaça feia molta estona que estava de gom a gom quan vingué el torn dels SVA-TERS. Sva, sva, svaaa!!!! Quin ambientasso!!! Aprofitarem per llegir el manifest unitari llegit a Burjassot, la gent va parar de ballar uns minuts per sentir el calurós homenatge a Guillem... Xapó al public pel seu respecte i fort aplaudiment a la companya que va llegir-ho.
Arribarem a la 1,25 de la matinada i després d'un "bis" dels Sva donarem per acabat el festival molt satisfets de la feina feta, i sobretot donant les gràcies a la gent que ha fet possible açó . Gràcies a tots i totes !!!!

temes_noticies: