Comencen els tallers “Ulisses, el descobriment d’Europa” a Poble Sec

16 de juny

La Coordinadora d’Entitats de Poble Sec i la Fundació Societat i Cultura convoquen la ciutadania de Barcelona a participar en un procés de creació artística que s’organitza al Poble Sec, amb motiu de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural. La seva producció requereix la participació de molta gent als tallers on es prepararan tots els elements per sortir a la llum en forma d’espectacle de carrer el 19 d'octubre.

Tenen tallers participatius, interculturals oberts a tots el públic, un dels tallers que tenen ara és el de la construcció del Vaixell Sonor de l’Ulisses. Infotma’t a
www.projecteulisses.cat

Si teniu una idea per un taller per construir un element per la celebració de l'Ulisses també la podeu enviar!!!

FUSIC (Fundació Societat i Cultura)

www.projecteulisses.cat
+ (34) 932157411

temes_noticies: 

Comentaris

imatge de rabalimu
Submitted by rabalimu on Dc, 18/06/2008 - 00:59

Ei gent, no us sembla interessant la proposta dels de Poble sec? ja sé que jo no estaré en tot l'estiu i la majoria tampoc, però em sembla que com a entitat ens deuríem adherir, a més hi ha temps, ja que la festa final es planteja cap a l'octubre, és a dir, que des de finals d'agost a octubre, tenim temps de fer alguna grossa, no us sembla?? Nosaltres som tan mediterranis i europeus com els que més, vinga ànim. Ens adherim??

Obediència és seguretat