Butlletí nº61 d'Interculturalitat i convivència

FESTIVAL DE MÚSICA DE LES CULTURES
(Dins del Programa “Barcelona Diàleg Intercultural”)

Finalment l’anunciat Festival tindrà lloc els dies 17 i 18 d’octubre pròxim, malgrat la negativa d’ajut d’importants entitats sol•l.icitades, però sí amb els ajuts de la Secretaria per la Immigració i de la Direcció d’Immigració de l’Ajuntament de Barcelona, entitats que han entès bé els objectius promocionals del Festival, dirigits bàsicament als joves músics procedents de la immigració i també, lògicament, als autòctons i residents estudiants.

En pròxima comunicació especial a tots els destinataris de l’INFORMATIU-FLASH donarem a conèixer el programa complet dels actes a celebrar. Ara ja us podem confirmar que tindran lloc a les esglésies del Monestir de Sant Pau del Camp, Basíliques de Nª Sª de la Mercè i de Nª Sª del Pi, i al Centre Cívic del Sortidor del Poble Sec.

Els participants, a més de la ORQUESTRA DE LES CULTURES com a protagonista principal de la promoció de músics, seran:

Orquestra de Cambra IBEROAMERICANA DE CATALUNYA
Orquestra BARCELONA SINFONIETTA
JOVE COR GOSPEL, del Conservatori del Liceu
Grup SADA , banda formada a mitjans del 2006 a Barcelona, integrada per músics de diferents procedències.
Coral infantil VOCES Y MÚSICA PARA LA INTEGRACIÓN,
Coral ARS ANIMAE, de música litúrgica de països de l’Europa de l’Est,
Grupo de Danza TINKUNA, del Centro Boliviano Catalán, i
Conjunt Musical Bolivià, del Centro Boliviano Catalán.

Amb algunes excepcions , tots ells estan formats per joves estudiants o dedicats ja a la música, o amb previsió de fer-ho, motiu essencial i promocional del Festival.

La qualitat de tots els intèrprets, però, justifica el desig d’INTERCULTURALITAT I CONVIVÈNCIA de constituïr el Festival en una veritable plataforma per donar a conèixer bons intèrprets pel món musical professional. Es convidarà a assistir a totes les personalitats tant d’àmbits professionals, com pedagògics i culturals, i, lògicament, de les Administracions col•laboradores..

Adjunt trobareu la resta del butlletí

AdjuntMida
PDF icon INFORMATIU FLASH Nº 61.pdf471.91 KB
temes_noticies: