1500 persones es manifesten a Castelló contra la política de residus del PP

3000 persones, segons l'organització, i 300, segons la policia municipal, han sortit hui als carrers de Castelló per tal de manifestar altra vegada el rebuig a la política de gestió de residus que el govern autonòmic du a terme a Castelló. Diversos col·lectius i plataformes ha secundat la convoctòria de la Plataforma de Fanzara i la de les Coves-Salzadella sota el lema "Què estem fent amb la nostra terra?"

La manifestació, que recollia un lema genèric però estava orientada a l'oposició concreta a la construcció dels abocadors de Les Coves, Cervera del Maestrat i Fanzara, ha començat a les 12:00 a céntrica Plaça de la Farola de Castelló.

El manifest llegit a l'acabament de l'acte s'ha centrat en l'exigència del respecte als habitants de les zones d'interior que veuen com des de la Diputació i des de la Conselleria es prenen decisions trnascendentals sense tenir en compte la opinió dels veïns que seran els més afectats per elles. En eixe sentit el portaveu de les plataformes Abelardo Muñoz ha manifestat "tan sols demanem una miqueta de respecte a la gent dels pobles, ja que la gent està cansada d'aquests projectes i de les mentides que ens estan contant els polítics"

Al seu torn la candidata d'EUPV als Corts, Marina Albiol, ha assenyalat «la gran distància que existeix entre el PP i les preocupacions ciutadanes» perquè . La segona manifestació de les plataformes antiabocadors suposa, segons Albiol, «un avís inequívoc al PP. Si en la primera es buscava que rectifiquessen i no va servir perquè entressen en raó, aquesta segona demostra que la dreta sortirà de les institucions al maig a cop de papereta, especialment de la Generalitat Valenciana».

temes_noticies: 

Comentaris

Si visiteu el Diari NO TAN A PROP.
http://notancerca.blogspot.com