Ecolingüística a la Universitat de Barcelona

Dijous 27 de novembre, a les 13 h
Aula Magna de la Universitat de Barcelona

"Sistemes de suport ecològic tradicionals i contemporanis per a les llengües aborígenes australianes: el cas de la costa occidental del sud d'Austràlia" pel Dr. Peter Mühlhäusler

Si us interessa l’ecolingüística i la relació llengua-medi; si voleu reflexionar sobre la contribució d’una llengua aliena a la destrucció d’un entorn i, en general, sobre com es poden desenvolupar projectes de planificació lingüística que afavoreixin la convivència sense amenaçar la diversitat; si us qüestioneu el llast etnocèntric de la nostra disciplina, des del mateix concepte de llengua a la pròpia visió del món; en fi, si teniu ganes d’escoltar una de les grans figures de la lingüística contemporània, teniu una cita ineludible.

Dijous 27 de novembre, a les 13 h, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, el Dr. Peter Mühlhäusler, de la Universitat d’Adelaida (Austràlia), impartirà la conferència «Traditional and Contemporary Ecological support systems for Australian Aboriginal languages: the case of the Far West Coast of South Australia».

Hi haurà servei de traducció simultània perquè no volem que us perdeu aquesta oportunitat per motius de llengua, i us recomanem vivament que hi assistiu. Els qui heu tingut l’oportunitat de sentir el Dr. Mühlhäusler ja ho sabeu; els qui no, tindreu l’oportunitat de comprovar que és un excel·lent comunicador i que les seves aportacions són sempre molt enriquidores i suggerents. Ben segur que en sortireu carregats d’idees.

Tots els membres del GELA, que des de sempre ens hem inspirat en els treballs de Peter Mühlhäusler, estem molt contents de poder compartir aquesta experiència amb vosaltres a la nostra universitat.

En cas que necessiteu certificats d’assistència us agrairíem que ens ho féssiu saber i així els tindríem a punt. Cal que ens envieu el vostre nom complet i el NIF.

Esperem de veritat veure-us el dia 27 a l’Aula Magna. Ben segur que serà una experiència memorable.

Cordialment

M. Carme Junyent
gela@ub.edu

********
Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades
http://www.gela.cat

temes_noticies: