Presentació del "Ja en tenim prou" a València

Demà, dijous 1 de març al Club Diario Levante a les 19'30h (C/Traginers, 7)

Aquest projecte és una iniciativa de Ca Revolta a la qual s'han sumat diversos col.lectius de la societat civil i dels moviments socials valencians i gent del món de la cultura i la comunicació.

Espai País Valencià presentarà el llargmetratge "Ja en tenim Prou" a Barcelona, dintre de la III Setmana Cultural, El País Valencià a Barcelona.

VIDEO DE LA PRESENTACIÓ

Ja en tenim prou' es presenta com una iniciativa ciutadana, independent de la política i proposada per organitzacions socials i culturals compromeses amb la llengua, la cultura, el territori i el medi, com Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Xúquer Viu. El coordinador d'ACPV, Toni Gisbert, ha destacat que calia un canvi a la Generalitat, i bàsicament per dos motius: 'el primer, per higiene democràtica, perquè aquests últims anys han dominat els casos de corrupció i un comportament poc democràtic; el segon, perquè amb el govern del PP, les qüestions d'economia, d'ecologia i sostenibilitat, de llengua i de cultura, no tenen solució.'

Els impulsors de la iniciativa destaquen que 'Ja en tenim prou' servirà per 'crear un espai en què es pugui fer sentir la veu dels qui no en tenen als mitjans de comunicació majoritaris del País Valencià, com Ràdio Televisió Valenciana'. D'aquesta manera, confien que el sector crític del PP esdevingui majoria social. La iniciativa s'hauria d'haver enllestit la primavera vinent, abans de les eleccions a les Corts Valencianes del 27 de maig.

Suport ampli

'Ja en tenim prou' ha rebut el suport de moltes persones i col·lectius, entre els quals VilaWeb, que ha presentat dos vídeos de VilaWeb TV: l'un sobre la visita papal a València, el juliol passat, i l'altre, sobre l'accident del metro, també el juliol. El termini per a presentar curts s'acaba el dia 31 de gener, però ja se n'han presentats cinquanta-quatre. Un comitè s'encarregarà de seleccionar els que formaran el llarg-metratge.

Més col·laboradors: Infotv, el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, Escola Valenciana i Obrint Pas.

VIDEO DE LA PRESENTACIÓ a: http://www.vilaweb.tv/200612/jaentenimprou/

temes_noticies: 

Comentaris

quin dia passeu els curts ací a barcelona i a on??
algú m'ho podria dir?

gràcies!!