esports

Correllengua 2011 a Gràcia

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura, sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per a la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular.

També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera socialitzadora.

A la Vila de Gràcia, la CAL, l'Assamblea de Joves i Espai País Valencià organitzen el Correllengua que esdevé un punt de trobada d'entitats, associacions culturals de la Vila, que donen visibilitat a la nostra cultura.

Podeu veure el cartell i el tríptic adjunts.

correllengua2011

VI Setmana Cultural “El País Valencià a Barcelona”

banner

Torna la Setmana Cultural, el País Valencià a Barcelona

Des de 2004 l'Espai organitza la Setmana Cultural Valenciana, que sota el nom El País Valencià a Barcelona s’ha celebrat els cinc últims anys. El País Valencià a Barcelona pretén mostrar a la societat del Principat de Catalunya alguns aspectes de la realitat cultural, mediambiental i sociopolítica valenciana. L’objectiu fonamental és intensificar els vincles i el coneixement mutu entre els diversos territoris de parla catalana, i fer arribar al Principat una visió més plural de la realitat valenciana.

Enguany, serà ja la sisena!, dedicada a la figura d'Ausiàs March del 15 al 30 d'Abril.

cartell

PROGRAMA DEFINITIU

Primer aniversari de l'Ecoxarxa del Montseny!

Aquest diumenge dia 21 de març al matí visitem l'Ecoxarxa del Montseny en el seu primer aniversari.

Trobada a les 11 h a la plaça de la Costa del Montseny

Arribada amb vehicle propi (o aviseu-nos per anar-hi junts des de Cardedeu).

Fira d'intercanvi de productes ecològics, artesanies, roba, joguines, massatges, noves tecnologies, etc., amb intercanvi directe o amb la moneda pròpia "Ecoseny".

Un membre de la Xarxa ens explicarà aquesta innovadora iniciativa social.

Dinar popular a la Fira (preu: 2 ecosenys; cal dur plat i coberts) o bé en un xeC de la zona (cal reserva).

temes_noticies: 

Diumenge, nazioen mundua

Aquest diumenge arribarà a Barcelona la iniciativa popular Nazioen mundua, que congrega esports rurals, danses basques, música basca, joaldunak, txalaparta etc. i que realitzarà diverses actuacions a Catalunya. Nazioen Mundua és una associació d’Idiazabal, Euskal Herria, que aplega esbarts, músics i grups d’esports tradicionals bascos, que té com a objectiu visitar anualment altres nacions per a donar a conèixer la cultura popular basca.

Podreu gaudir del seu espectacle diumenge al migdia davant el mercat de Santa Caterina, a la avinguda Francesc Cambó.

temes_noticies: 

Pàgines

Subscribe to RSS - esports